home / Inzeráty / Pro uchazeče / Šéfkuchař v Outdoor Resortu Březová

Šéfkuchař v Outdoor Resortu Březová

40.000 – 44.000 Kč Outdoor Aliance s.r.o. Outdoor Resort Březová Plný
Kód inzerátu
201901301959
Kontaktní osoba
Ing. Lucie Vejtasová, Vedoucí zákaznického oddělení, e-mail: info@istan.cz, tel.: 777 832 734
Adresa sídla firmy
Outdoor Resort Březová, Rokytnice nad Rokytnou
Webové stránky
Obor
Gastronomie a cestovní ruch
Pracovní pozice
Šéfkuchař v Outdoor Resortu Březová
Místo výkonu práce
Outdoor Resort Březová
Požadovaný stupeň vzdělání
Výuční list
Pracovní úvazek
Plný
Pracovněprávní vztah
Pracovní poměr na dobu určitou
Předpokládaný nástup do zaměstnání
Ihned
Mzda
40.000 – 44.000
Vhodné pro
Brigáda pro studenty
Ne
Eviduje nabídku Úřad práce?
Ne

Popis pracovní pozice

  • Vaření jen pro ubytované klienty, děti a pedagogové, opakující se týdenní a čtrnáctidenní jídelníček. 
  • Kapacitně obdobné jako vaření ve školní jídelně 
  • Šéfkuchař je odpovědný za celý svůj pracovní tým (kuchaře a pomocné kuchaře), organizuje jim práci, plánuje docházky, sám je na „place“ varny a zajišťuje její chod, je přímo odpovědný za kvalitu vydaného jídla. 
  • Práce 8,5 – 9 hod denně, 24 dnů v měsíci.
  • Každodenní přítomnost šéfkuchaře je nutná právě pro zajištění a udržení kvality vydávané stravy (snídaně, dopolední svačina, oběd, odpolední svačina, teplá večeře) 
  • Příprava pizz, baget, tortill, hamburgerů a dalších 
  • Zkušenosti se studenou kuchyní, kreativita v oblasti gastronomie a kultury stravování. Naši klienti jedí nejen ústy, ale i okem. 
  • Komunikace s dodavateli, objednávání surovin, odpovědnost za skladové zásoby 
  • Od šéfkuchaře/šéfkuchařky očekáváme vysokou samostatnost a schopnost nést komplexní odpovědnost za chod kuchyně, kvalitu vařených jídel, za svůj personál.
  • Šéfkuchař má vysoký zájem na tom, aby klientům chutnalo, aby jídlo lahodilo oku, aby dostali skvělý servis.

Požadavky na zaměstnance

  • Hledáme šikovného a hotového šéfkuchaře, který si hladce poradí s chodem celé kuchyně 
  • Odpovědnost za výsledné pokrmy, a to, že klientům zkrátka bude chutnat a na naši kuchyni se budou příští rok opět těšit. Do chuti i vzhledu jídel dá svůj „otisk“ 
  • Znalost oboru gastronomie, odpovídajících zákonů a vyhlášek, systému HACCP 
  • Hledáme osobu proaktivní, pozitivní, přímou, usměvavou, a to i přesto, že je na varně šrumec a lidé se „musí otáčet“

Nabízíme

  • Mzda 40.000 – 44.000 Kč hrubého, fixní a pohyblivá složka platu -
  • Zázemí u společnosti, která je špičkou ve svém oboru -
  • Možnost ubytování -
  • Bezplatná celodenní strava -
  • Práci v nádherném prostředí, možnost si vše, co resort nabízí, aktivně vyzkoušet -
  • Možnost získání slevy pro své děti na letní tábor -

Práci v kolektivu mladých i zkušených lidí, kteří mají svoji práci a prostředí resortu rádi a to se projevuje na nadšenosti klientů a jejich návratnosti. Jsme parta lidí, kteří svoji práci mají opravdu rádi.

  • Práci 8,5 – 9 hod denně a 1 až 2 víkendy v měsíci

Poznámka k volnému místu

  • Místo výkonu práce: Outdoor Resort Březová, Rokytnice n. Rokytnou 675 25, www.resortbrezova.cz
  • Možný nástup od 1.4. do 1.5. 2019, dle dohody
  • Motivační dopis a životopis zašlete na e-mail info@istan.cz

Provozovatel webu

Třebíč

Partneři

Okresní hospodářksá komora Třebíč SPŠT